Jdi na obsah Jdi na menu
 


Testíček pro páníčky I

6. 6. 2007
Get your own Falling Objects at MyCuteSpace.com!

Milý páníčku, pokud máš čas a chuť, pojď si s námi otestovat, jak se orientuješ v různých plemenech pejsků. Ptáš se, jak na to? Test spočívá v tom, že se pokusíš rozpoznat pejska na fotografii, každá rasa je tu zastoupena jen jedním obrázkem. K fotce pejska jsou přiřazeny možnosti a) - d), na tobě je jen rozhodnout, která z nich je ta pravá. Budeš potřebovat tužku a kousek papíru. Své odpovědi si zapisuj, dole pod testíkem pak najdeš správné řešení.

Ještě musíme dodat, že fotečky si naše panička vypůjčila ze své oblíbené stránky www.celysvet.cz. Příjemnou zábavu přejí Verona a Brenda.

1.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Kolie dlouhosrstá

b) Afgánský chrt

c) Irský setr

d) Hovawart

2.) Pejsek na této fotce je:

Obrazek

a) Yorkšírský teriér

b) Čivava

c) Kavalír King Charles španěl

d) Maltezský psík

3.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Labradorský retrívr

b) Zlatý retrívr

c) Novofundlandský pes

d) Hovawart

4.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Bobtail

b) Novofundlandský pes

c) Kolie dlouhosrstá

d) Svatobernardský pes

5.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Německá doga

b) Argentinská doga

c) Rhodéský ridgeback

d) Bulteriér

6.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Svatobernardský pes

b) Leonberger

c) Novofundlandský pes

d) Bernský salašnický pes

7.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Aljašský malamut

b) Německý ovčák

c) Akita-inu

d) Labradorský retrívr

8.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Bígl

b) Pointr

c) Baset hound

d) Jezevčík

9.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Anglický buldok

b) Francouzský buldoček

c) Německý boxer

d) Šarpej

10.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Dobrman

b) Německá doga

c) Foxteriér drsnosrstý

d) Pointr

11.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Ši-tzu

b) Maltézský psík

c) Bišonek

d) Francouzský buldoček

12.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Německý boxer

b) Mops

c) Kavalír King Charles španěl

d) Šarpej

13.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Německý boxer

b) Bordeauxká doga

c) Anglický mastif

d) Německá doga

14.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Flat coated retrívr

b) Zlatý retrívr

c) Labradorský retrívr

d) Výmarský ohař

15.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Bígl

b) Novoskotský retrívr

c) Jack Russelův teriér

d) Anglický kokršpaněl

16.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Čínský chocholatý pes

b) Papilon

c) Maltézský psík

d) Čivava

17.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Labradorský retrívr

b) Leonberger

c) Novofundlandský pes

d) Beauceron

18.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Irský setr

b) Český fousek

c) Erdelteriér

d) Knírač velký

19.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Aljašský malamut

b) Sibiřský husky

c) Německý ovčák

d) Akita-inu

20.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Anglický setr

b) Pudl

c) Irský setr

d) Anglický kokršpaněl

21.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Novofundlandský pes

b) Hovawart

c) Zlatý retrívr

d) Bernský salašnický pes

22.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Novofundlandský pes

b) Anglický mastif

c) Irský vlkodav

d) Flat coated retiever

23.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Čivava

b) Bišonek

c) Pekingský palácový psík

d) Kavalír King Charles španěl

24.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Německá doga

b) Německý boxer

c) Americký pitbulteriér

d) Brazilská fila

25.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Český fousek

b) Výmarský ohař

c) Německý ovčák

d) Foxteriér drsnosrstý

26.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Anglický mastif

b) Německý boxer

c) Šarpej

d) Bordeauxká doga

27.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Novoskotský retrívr

b) Čau čau

c) Novofundlandský pes

d) Afgánský chrt

28.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Boloňský psík

b) Pekingský palácový psík

c) Yorkšírský teriér

d) Pražský krysařík

29.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Hovawart

b) Dobrman

c) Bernský salašnický pes

d) Rotvajler

30.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Anglický setr

b) Dalmatin

c) Pointr

d) Výmarský ohař

31.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Kolie dlouhosrstá

b) Afgánský chrt

c) Bearded kolie

d) Ši-tzu

32.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Anglický mastif

b) Rhodéský ridgeback

c) Brazilská fila

d) Německá doga

33.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Knírač velký

b) Curly coated retriever

c) Erdelteriér

d) Irský setr

34.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Bordoauxká doga

b) Rotvajler

c) Bulteriér

d) Dobrman

35.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Irský setr

b) Zlatý retrívr

c) Anglický kokršpaněl

d) Bostonský teriér

36.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Novofundlandský pes

b) Chesapeake Bay Retriever

c) Bordeauxká doga

d) Rotvajler

37.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Jezevčík

b) Irský setr

c) Anglický kokršpaněl

d) Křepelák

38.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Leonberger

b) Hovawart

c) Novofundlandský pes

d) Beauceron

39.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Bulteriér

b) Bostonský teriér

c) Bígl

d) Baset hound

40.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Boloňský psík

b) Mops

c) Čivava

d) Pražský krysařík

41.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Německá doga

b) Výmarský ohař

c) Labradorský retrívr

d) Rhodéský ridgeback

42.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Francouzský buldoček

b) Anglický buldok

c) Německý boxer

d) Mops

43.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Bulteriér

b) Americký pitbulteriér

c) Bordeauxká doga

d) Novoskotský retrívr

44.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Aljašký malamut

b) Sibiřský husky

c) Německý ovčák

d) Český fousek

45.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Šarpej

b) Americký pitbulterér

c) Bulteriér

d) Pointr

46.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Pekingský palácový psík

b) Boloňský psík

c) Yorkšírský teriér

d) Papilon

47.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Foxteriér drsnosrstý

b) Jack Russelův teriér

c) Knírač malý

d) Český fousek

48.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Leonberger

b) Hovawart

c) Bernský salašnický pes

d) Novofundlandský pes

49.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Knírač malý

b) Knírač velký

c) Anglický kokršpaněl

d) Kavalír King Charles španěl

50.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Bernský salašnický pes

b) Leonberger

c) Hovawart

d) Svatobernardský pes

51.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Anglický buldok

b) Francouzský buldoček

c) Šarpej

d) Německý boxer

52.) Pejsek na této fotce je: Obrazek

a) Akita-inu

b) Německý ovčák

c) Aljašký malamut

d) Sibiřský husky

53.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Ši-tzu

b) Pudl

c) Papilon

d) Čínský chocholatý pes

54.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Beauceron

b) Německý boxer

c) Bordeauxká doga

d) Rhodéský ridgeback

55.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Německá doga

b) Bordeauxká doga

c) Argentinská doga

d) Brazilská fila

56.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Maltézský psík

b) Bišonek

c) Pekingský palácový psík

d) Kavalír King Carles španěl

57.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Foxteriér

b) Jack Russelův teriér

c) Bígl

d) Francouzský buldoček

58.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Svatobernardský pes

b) Novofunlandský pes

c) Zlatý retrívr

d) Leonberger

59.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Pekingský palácový psík

b) Maltezský psík

c) Bišonek

d) Pudl

60.) Pejsek na této fotce je:Obrazek

a) Bobtail

b) Curly Coated Retriever

c) Knírač malý

d) Knírač velký

Správná řešení:

1-b, 2-d, 3-b, 4-a, 5-b, 6-d, 7-c, 8-c, 9-a, 10-d, 11-a, 12-b, 13-c, 14-a, 15-b, 16-d, 17-a, 18-c, 19-a, 20-d, 21-b, 22-c, 23-d, 24-c, 25-a, 26-b, 27-b, 28-c, 29-d, 30-b, 31-a, 32-c, 33-b, 34-d, 35-a, 36-b, 37-a, 38-d, 39-c, 40-d, 41-b, 42-a, 43-c, 44-c, 45-c, 46-b, 47-a, 48-d, 49-a, 50-d, 51-c, 52-d, 53-b, 54-d, 55-a, 56-c, 57-b, 58-d, 59-c, 60-d

Kdybychom si teď měly zahrát na paní učitelky, pak bys od nás, milý páníčku, dostal takové hodnocení:

48 - 60 bodů - jednička

36 - 47 bodů - dvojka

24 - 35 bodů - trojka

12 - 23 bodů - čtyřka

0 - 11 bodů - pětka

Jestli jsi přeci jen náhodou obdržel pětku, pak nezoufej. Už jen tím, že jsi se tímto testíkem prokousal až do konce, jsi dokázal, že jsi pravým milovníkem pejsků. A pro nás ženské je leckdy srdíčko důležitější než cokoli jiného.

Pac a pusu posílají Verona a Brenda

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Blood pressure - If you be know more

(AIntitsnavaDot, 7. 10. 2018 19:32)

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-generique-pas-cher-quebec/

testík

(Verča, 22. 3. 2010 21:18)

nato že se moc v plemenech nevyznám tak 32 správných odpovědí je slušné .. takže střední trojka :-)

Děkuju za pochvalu.

(Denisa, 1. 11. 2007 19:37)

Jsem ráda, že se testíky líbí. Pořád si říkám, že bych zkusila stvořit ještě další, ať tu je zase něco novýho, ale nějak stále nemám tu pravou můzu...
Jinak gratuluju k jedničce. :-)

testík

(Ája, 27. 10. 2007 12:09)

Dobrý testík,některé fotky nejsou scela tipické např.(tam jsem udělala jedinou chybu,jinak toto plemeno dobře znám,ale na fotce vypadá jako štěně něm. dogy)rhodeský ridgeback.I tak jsem s jednou chybou měla za jedna!!Pejskům se věnuji od dětství jsou to nejlepší kamarádi,nezklamou!!

Daneček

(Denisa, Verona, Brenda a Sára, 14. 10. 2007 20:21)

To ti určitě muselo být moc smutno, ale Daneček už měl věk na to , aby odešel do psího nebíčka. Já vím, že to moc bolelo, ale věřím tomu, že teď je mu dobře a navíc tu přeci zůstává pořád s tebou - v tvém srdíčku. Přeju ti, ať těch pár měsíců do jara, kdy si pojedeš pro miminko, uteče jako voda. :-)

PEJSEK

(TEREKA, 13. 10. 2007 11:52)

JÁ SEM MĚLA PŘED PRÁZDNINAMI PEJSKA ALE UMŘEL.BYL TO LABRADORSKÝ RETRÍVR A JMENOVAL SE DANEČEK.BYLO MU 11.NA JAŘE BUDU MÍT ŠTĚNĚ A UŽ SE TĚŠIM MOC A MOC

Voříšek

(Denisa, Verona a Brenda, 8. 9. 2007 14:15)

To je super připomínka a dobrý nápad. Možná až budu mít zase můzu, zkusím poshánět fotečky různých voříšků a stvořím testík, ve kterém se bude tipovat, jaké předky mohli tihle pejskové mít. :-)

Psi

(Denisa, 5. 9. 2007 19:22)

Je to krásné ale nemá tady Voříška

Super, Niky.

(Denisa, Verona a Brenda, 25. 8. 2007 22:18)

Tak přejeme, ať máš ve výběru pejska šťastnou ruku a ať ti chlupáč dělá jen samou radost!!!

ahoj

(Nikola, 25. 8. 2007 14:17)

taky jsem měla jedničku (55 bodů), ale jen díky tomu že chci psa a nevím jakýho tak trochu vím kterej je kterej:o))

Aničko a Sunnynko,

(Verona, Brenda a Denisa, 9. 7. 2007 13:54)

gratulujeme k jedničkám. Jsme rády, že se testík líbí. :)

SUPER TESTIK

(ANNA, 7. 7. 2007 19:52)

ja jsem ze Slovenska.Taky jsem mela jedničku,protože se vyznám v plemenech psu.Taky vím dost dobre po česky,ale ne dokonale,takže mi odpust tých par chyb,co jsem nadelala v tomto komentari

SUPER TESTIK

(ANNA, 7. 7. 2007 19:50)

ja jsem ze Slovenska.Taky jsem mela jedničku,protože se vyznám v plemenech psu.Taky vím dost dobre po česky,ale ne dokonale,takže mi odpust tých par chyb,co jsem nadelala v tomto liste

Hezkej testík

(Sunnynka, 5. 7. 2007 13:31)

Měla jsem taky jedničku ale 48 bodů =)))

Děkujeme Zuzi a Báďo,

(Verona, Brenda, Denisa, 8. 6. 2007 9:56)

za pochvalu testu, jsme rády, že ses pobavila a gratulujeme k jedničce!!!
Fotky Bádi a Bádi jsme tam prostě musely dát, to jsme si nemohly nechat ujít.:)

Ahoj Veronko a Brendo,

(Zuzka Š., 7. 6. 2007 14:11)

tak testík je úplně suprovej, sice jsem měla tak tak jedničku, což je 48 bodíků, ale pobavila jsem se a hlavně že jsem poznala Báďu a Báďu, ne? Pac a pusu na čumáček holky vám posílá kámoš Badík.